Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ και Γραφείων Αθήνας

Άμεση Απάντηση στην Προσπάθεια Τρομοκράτησης των Εργαζομένων ICAP

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας πραγματοποίησε μαζική εξόρμηση στην εταιρία ICAP, την Παρασκευή, 3  Νοέμβρη, ενάντια στις προσπάθειες εκφοβισμού και τρομοκράτησης συναδέλφων.

Το Σωματείο κατήγγειλε στους εργαζόμενους τις τακτικές της εργοδοσίας, που στόχο έχουν τους εργαζόμενους ανοργάνωτους, εύκολα εκμεταλλεύσιμους. Ο Σύνδεσμος κάλεσε τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στην Επιτροπή Εργαζομένων ICAP και να συμμετέχουν μαζικά στο Συλλαλητήριο που έχει καλέσει το ΠΑΜΕ στις 9 Νοέμβρη. Ταυτόχρονα έγινε παρέμβαση στην εργοδοσία για το περιστατικό.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα προετοιμάζει την απάντηση της εργατικής τάξης στους σχεδιασμούς Κυβέρνησης-Εργοδοτών-ΕΕ για χτύπημα των δικαιωμάτων των εργαζομένων Στη Συλλογική Οργάνωση και Δράση, στο δικαίωμα στην Απεργία.

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, θα σταθεί δίπλα σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε συνάδελφο για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του, στον αγώνα για καλύτερους μισθούς, καλύτερη ζωή.

Ενημερωνόμαστε-Ερχόμαστε Σε Επαφή Με Το Συνδικάτο!

Δεν Παραιτούμαστε Από Τα Δικαιώματα Μας!

Όλοι στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 9 Νοέμβρη στις 18.30. στο Σύνταγμα

Προσυγκέντρωση Σωματειακής Επιτροπής ICAP στις 18:00 στην πλ. Κάνιγγος

 
RSS
Facebook
Google+
http://www.siya.gr/%ce%ac%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%80%ce%ac%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf/
Twitter
Pinterest
LinkedIn