Για την αυτοκτόνια της απλήρωτης εργαζόμενης στην εταιρία “ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ”

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους της αδικοχαμένης 42χρονης, απλήρωτης εργαζόμενης στην εταιρία “ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ”, στα Γιαννιτσά. 
Η αυτοκτονία της νεαρής γυναίκας φέρνει στην επιφάνεια την τραγική κατάσταση χιλιάδων εργαζομένων, που είναι εγκλωβισμένοι σ’ ένα φαύλο κύκλο απλήρωτης εργασίας κι ανεργίας, χωρίς δυνατότητα απεμπλοκής, ως αποτέλεσμα της αντεργατικής νομοθεσίας.

Η εμπειρία όλων μας κάνει πλέον ξεκάθαρη μία και μόνη πραγματικότητα, ότι η αιτία που προκαλεί όλα τα προβλήματα, την ανεργία, την ανασφάλεια, το άγχος για την επιβίωση, η αιτία που μας πνίγει καθημερινά είναι η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, που ωφελεί τους λίγους και καταστρέφει όλους εμάς, τους πολλούς.
Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να μένει μόνος του. Τα προβλήματα που βιώνουμε είναι κοινά για όλους μας και με κοινό αγώνα πρέπει να τα αντιπαλέψουμε. Με ταξική αλληλεγγύη και ανυποχώρητο αγώνα να χτυπήσουμε την αιτία των προβλημάτων μας.