Για τους Εργαζόμενους της ΝΙΣΣΑΝ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ

Αθήνα 30/6/2015
Εργαζόμενες, εργαζόμενοι στις αποθήκες ΝΙΣΣΑΝ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ
Συνάδελφοι το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου σας καλεί να μην υποκύψετε  στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία που βρίσκεται σε εξέλιξη, και το επόμενο διάστημα θα ενταθεί, μπροστά και στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Το σωματείο Ιδιωτικών Υπάλληλων Αθήνας καλεί κάθε συνάδελφο να μην υποχωρήσει στους εκβιασμούς, να μην κάνει πίσω από τα δικαιώματα  και τις διεκδικήσεις του.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στην «αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος» για αυτό η εργοδοσία στο κλάδο ξεσάλωσε, μετά την προκήρυξη του δημοψηφίσματος και το κλείσιμο των τραπεζών καλούν τους εργαζόμενους :
ü Να πάρουν υποχρεωτικά άδειες, ή  να πάρουν άδειες άνευ αποδοχών.
ü Απειλούν τους εργαζόμενους ότι αν δεν δεχτούν την εκ’ περιτροπής εργασία δηλαδή μισοί εργαζόμενοι να δουλεύουν τη μια εβδομάδα και άλλοι μισοί την επόμενη η αποθήκη θα κλείσει..   
ü Δίνουν γραμμή τι να ψηφίσουν οι εργαζόμενοι βάση των δικών τους συμφερόντων, της εξασφάλισης της δικιάς τους κερδοφορίας.
ü Απειλούν τους εργαζόμενους ότι θα χάσουν την δουλειά τους εάν δεν δεχτούν να δουλεύουν με 4ωρη εργασία από 8ωρη που δούλευαν.

Συνάδελφε
Μην τους επιτρέπεις να σε εκβιάζουν, να σε τρομοκρατούν, να σε φοβίζουν, να εντείνουν ακόμα περισσότερο την εκμετάλλευση σου, να κλέβουν τον ιδρώτα σου.
Πρόταξε τις δικές σου ανάγκες, τα δικά σου και αιτήματα. Για ό,τι συμβαίνει στο χώρο εργασίας σου, αμέσως έλα σε επαφή με το κλαδικό σου σωματείο.
Δυναμώνουμε το σωματείο μας, οργανώνουμε την πάλη μας σε κάθε χώρο δουλειάς.
Δεν παραιτούμαστε από τα δικαιώματα μας.  
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
·         Καμία απόλυση, καμία υποχρεωτική άδεια με αποδοχές ή μη στους εργαζόμενους.
·         Καμία αλλαγή στην εργασιακή σχέση όλων των εργαζόμενων στις αποθήκες Θεοχαράκης.
·         Σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, ωράριο εργασίας 40ωρο-8ωρο-5θήμερο.
Αρκετά ματώσαμε! Αρκετά πληρώσαμε!
Οι ζωές μας δεν σηκώνουν άλλα μέτρα, οι ανάγκες μας δεν μπορούν να περιμένουν.
Δεν θα γίνουμε συνένοχοι  στην αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική τους!
 ΤΟ Δ.Σ.