Καταγγελία για την εκδικητική απόλυση συναδέλφου από την εταιρεία ΣΑΚΟΡΑΦΑΣ ΑΕ

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καταγγέλλει την τρομοκρατική και εκδικητική απόλυση συναδέλφου και μέλους του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής από την εταιρία Σακοράφας ΑΕ.

Την Δευτέρα 13/5, η εργοδοσία κάλεσε το συνάδελφο και με «βαριά καρδιά» όπως είπε και του ανακοίνωσε ότι απολύεται τέλος του μήνα επικαλούμενη «παράπονα» από πελάτες, ενώ ενάμιση χρόνο τώρα ο συνάδελφος δεν έχει δεχθεί καμία επίπληξη ούτε προφορική ούτε γραπτή για την εργασία του και την συμπεριφορά του. Τέτοιες δικαιολογίες μόνο αστείες είναι και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο συνάδελφος συμμετείχε σε όλες τις απεργίες του προηγουμένου διαστήματος και προφανώς η εργοδοσία δεν τον αξιολόγησε «στα καλά παιδιά».

Η εργοδοσία προχωρά στην συγκεκριμένη απόλυση μόλις μερικές ημέρες μετά τις απεργίες στις 17 Απρίλη καθώς και την 1η Μάη.

Στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου και Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής. Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόλυσης. Να σταματήσει κάθε απόπειρα δίωξης και τρομοκρατίας της συνδικαλιστικής δράσης!