Όλοι Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου, Τετάρτη 22 Μάρτη στις 18:30

Προετοιμάζουμε Απεργιακή Απάντηση σε Παλιά και Νέα Μέτρα
Όλοι Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου

Τετάρτη 22 Μάρτη, Στις 18:30

(Εργατικό Κέντρο Αθήνας, 3ης Σεπτεμβρίου 48β)

Μπροστά στη νέα επίθεση που ετοιμάζουν κυβέρνηση – ΣΕΒ – ΕΕ – ΔΝΤ, χιλιάδες εργαζόμενοι, σε όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, στις συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε σε όλες τις πόλεις της χώρας και βροντοφώναξαν: Καμιά ανοχή στα βάρβαρα μέτρα! – Καμιά ανοχή στα ψέματα της κυβέρνησης!

Κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Βιομήχανοι προετοιμάζουν ένα ακόμα βάρβαρο πακέτο μέτρων, το οποίο μεταφράζεται σε αφαίρεση επιπλέον 3,6 δισ. ευρώ από τα λαϊκά νοικοκυριά κάθε χρόνο. Δηλαδή νέα μείωση του αφορολόγητου ώστε ακόμη και ο άνεργος να πληρώνει φόρο, νέες μειώσεις σε συντάξεις, επιβολή «υποκατώτατου μισθού» πείνας και εξαθλίωσης, πλήρη ελευθερία των αφεντικών να απολύουν, να επιβάλλουν ωράρια και εργασιακές σχέσεις λάστιχο, κάνοντας τον εργαζόμενο, σύγχρονο σκλάβο, χωρίς δικαιώματα.
Καμιά ανοχή στα σχέδια τους! Καμιά ανοχή στα παιχνίδια των διαπραγματεύσεων!
Στα γραφεία, στις αποθήκες, στις δημοσκοπικές, στις εταιρίες σεκιούριτι, ζούμε την κλιμάκωση της επίθεσης στο πετσί μας. Απληρωσιά, καθυστερήσεις στους μισθούς, μαύρη εργασία, εργοδοτική τρομοκρατία, απολύσεις. Τρέξιμο από 4ωρο σε 4ωρο, με μισθούς που δε βγάζουν ούτε τη πρώτη βδομάδα του μήνα, με λογαριασμούς που αυξάνονται και τους φόρους να μεγαλώνουν. Όλα αυτά ενώ τα αφεντικά αξιοποιούν τα μέτρα των Κυβερνήσεων, τις πολιτικές της ΕΕ, για να αυξάνουν τα κέρδη τους. Η ανάπτυξη τους, τα πλεονάσματα τους, η κερδοφορία τους θα χτιστεί πάνω στην εξαθλίωση μας. Το βαρέλι των αντεργατικών μέτρων δεν έχει πάτο! Εμείς πρέπει να τους σταματήσουμε!
Καμία Υποχώρηση! Καμία Αναμονή! Δεν Σκύβουμε το Κεφάλι!
Οργανώνουμε Απάντηση σε Παλιά και Νέα Μέτρα
Την ίδια ώρα η ένταση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στην περιοχή, η αρμάδα του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, η συνεργασία της Ελληνικής Κυβέρνησης με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, αυξάνουν τους κινδύνους για γενικότερη ανάφλεξη. Οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση.
Για τους εργαζόμενους είναι μονόδρομος η Οργανωμένη Απάντηση σε Κυβέρνηση-ΕΕ-Επιχειρηματικούς Ομίλους. Η οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς, το ισχυρό σωματείο θα βάλει φρένο στην ασυδοσία του κάθε εργοδότη. Ο συντονισμός και η κοινή δράση εκατοντάδων σωματείων για διεκδίκηση της Επαναφοράς των Συλλογικών Συμβάσεων, για μπλοκάρισμα στα νέα μέτρα είναι η μόνη επιλογή για τον εργαζόμενο και την οικογένεια του.
Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καλεί όλα τα μέλη του, όλους τους εργαζόμενους, να κάνουν το βήμα. Μαζί να δυναμώσουμε τον Αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς!  Μαζί να συζητήσουμε  την  κλιμάκωση του Αγώνα και με Απεργία
 
Όλοι στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου

Τετάρτη 22 Μάρτη, Στις 18:30

(Εργατικό Κέντρο Αθήνας, 3ης Σεπτεμβρίου 48β)