Δελτίου Τύπου για τη Γενική Συνέλευση 4/10

Η οργάνωση της πάλης σε κάθε χώρο δουλειάς απέναντι στην αντεργατική επίθεση κυβέρνησης – εργοδοσίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 4/10, στον χώρο του ΣΦΕΑ (πρώην ΕΑΤ – ΕΣΑ).

        Μετά από συζήτηση, στην οποία μεταφέρθηκε πείρα από τους χώρους δουλειάς, η συνέλευση αποφάσισε τη συμμετοχή του σωματείου στη συγκέντρωση για την απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής την Τετάρτη, 07/10/20, στις 10.00 π.μ. στον Στ. Μετρό Αμπελοκήπων. Επίσης επικύρωσε την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για στάση εργασίας την ίδια ημέρα από 09.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στη συγκέντρωση. Αποφασίστηκε επίσης η συμμετοχή στο πανεργατικό συλλαλητήριο της 13ης Οκτώβρη για τα μέτρα προστασίας των δικαιωμάτων και της υγείας μας. Ενόψει των σταθμών αυτών, η γενική συνέλευση αποφάσισε εξορμήσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς.

        Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Σύνδεσμο Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967- 1974 για τη φιλοξενία της Γενικής μας Συνέλευσης και την ξενάγηση που ακολούθησε στο χώρο του Μουσείου. Χαιρετισμό εκ  μέρους του ΣΦΕΑ 1967 – 1974  απηύθυνε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σπύρος Χαλβατζής. Στο τέλος της ΓΣ κατατέθηκαν λίγα λουλούδια στο μνημείο του Σπύρου Μουστακλή στη μνήμη των αγωνιστών του αντιδικτατορικού αγώνα και των θυμάτων της χούντας.