Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της επιχείρησης Typografos.gr


Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καταγγέλλει τη χειροδικία απέναντι σε εργαζόμενη.
 
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου μόνιμη συνεργάτης της εργοδοσίας λογομάχησε με υπάλληλο της επιχείρησης, για ασήμαντη αφορμή, και χειροδίκησε απέναντι στην εδώ και δύο μήνες απλήρωτη εργαζόμενη, η οποία προσπάθησε να αμυνθεί. Επιπλέον εν γνώσει της εργοδοσίας, η μόνιμη συνεργάτης της είχε το θράσος να κινήσει νομικές διαδικασίες απέναντι στην εργαζόμενη, που μετά την επίθεση βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ακολουθώντας τις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων, και τις επιταγές της ΕΕ, επιτίθεται καθημερινά στα δικαιώματα των εργαζόμενων, με κάθε ευκαιρία στέκεται δίπλα στην εργοδοσία και προωθεί μέτρα που αποθρασύνουν ακόμα περισσότερο τους εργοδότες. 
 
Απέναντι σε αυτή την οργανωμένη επίθεση ΕΕ-Κυβέρνησης-Εργοδοσίας έχουμε να αντιτάξουμε τη δύναμη της δικής μας οργάνωσης, του αγώνα, της αλληλεγγύης, για να διεκδικήσουμε όσα μας έκλεψαν όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτόν τον δρόμο το σωματείο είναι το στήριγμα για καθέναν από εμάς, για να μην είναι μόνος απέναντι στην επίθεση της κάθε εργοδοσίας, για να μπορεί να ενημερώνεται, να μαθαίνει ποια είναι τα δικαιώματα του πραγματικά και όχι αυτά που λένε οι εργοδότες.
 
Όσο η δράση του σωματείου αγκαλιάζεται από όλο και περισσότερους συναδέλφους τόσο θα μπορούμε να παρέμβουμε ακόμα πιο καθοριστικά στις εξελίξεις. Με τον αγώνα μας θα αναγκάσουμε την κυβέρνηση, τα αφεντικά και τις δυνάμεις τους όχι μόνο να μας βλέπουν καθημερινά μπροστά τους, εμπόδιο στα αντεργατικά τους μέτρα, αλλά θα γίνουμε εφιάλτες και στον ύπνο τους.