Καταγγέλλουμε τη νομιμοποίηση των δολοφόνων-φασιστών της Χρυσής Αυγής από τον Δήμο Αθήνας

Καταγγέλλουμε τη νομιμοποίηση των δολοφόνων-φασιστών της Χρυσής Αυγής από τον Δήμο Αθήνας
Τη στιγμή που ακόμη είναι σε εξέλιξη η δίκη των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα, της εγκληματικής-ναζιστική οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, την ίδια στιγμή η Δημοτική Αρχή Αθήνας του κ Καμίνη τους παραχωρεί χώρο για «εκδήλωση», νομιμοποιώντας έτσι τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, μεταναστών, αλλά και δίνοντας χώρο για να ακούγονται οι ρατσιστικές κραυγές τους.

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, όπως και το σύνολο της εργατικής τάξης της χώρας μας, στη μακρόχρονη ιστορία του έχει δώσει αγώνες και θυσίες ενάντια στον φασισμό. Ενώ σήμερα σε πολλούς εργασιακούς χώρους οι εργαζόμενοι γίνονται μάρτυρες του ρόλου των χρυσαυγιτών ως μαντρόσκυλα των αφεντικών.
Δεν μένουμε απαθείς μπροστά στην «ανοχή» και τις προσπάθειες νομιμοποίησης του εγκληματικού ρόλου της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Δυναμώνουμε τους καθημερινούς αγώνες σε κάθε χώρο δουλειάς για τα δικαιώματα του κάθε εργαζόμενου, ενάντια στην απληρωσιά, τις απολύσεις, την εργοδοτική τρομοκρατία. Οργανώνουμε την αντίσταση μας στην εργοδοσία, στους δημάρχους και τα κόμματα που την υπηρετούν. Αγωνιζόμαστε ενάντια στο σύνολο της αντιλαϊκης πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – επιχειρηματικών ομίλων. Απομονώνουμε τους φασίστες, τα τσιράκια των αφεντικών παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς!
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ