ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!

Το σωματείο καλεί τα μέλη του στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Πέμπτη, τη μέρα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει για ψήφιση στη Βουλή το 3ο μνημόνιο, που αποτελεί έναν πραγματικό όλεθρο για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της πόλης και του χωριού. Το νέο μνημόνιο δεσμεύεται να υλοποιήσει απαρέγκλιτα ότι έχει ψηφιστεί από τα προηγούμενα μνημόνια, του 2010 και του 2012 και να προσθέσει νέα αντιλαϊκά μέτρα.
Η ανταγωνιστικότητα και η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων καθώς και η συμμετοχή στην ΕΕ, δε συμβαδίζει με τα λαϊκά συμφέροντα. Απαιτείται αναμέτρηση και ρήξη με το δρόμο της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, αλλιώς οι θυσίες θα συνεχίζουν αμέτρητες για την εργατική τάξη και όλο το λαό.
Δεν πρέπει να χαθεί στιγμή. Καμία ανοχή. Δε χωρά απογοήτευση και εφησυχασμός.

Στην επίθεση κυβέρνησης- ΕΕ – επιχειρηματικών ομίλων απαντάμε με οργάνωση και αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς, στους επιχειρηματικούς ομίλους, στις εργατογειτονιές. Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ, τα Ταξικά Συνδικάτα, τις Επιτροπές Αγώνα, τις Λαϊκές Επιτροπές. Η προοπτική βρίσκεται στους ισχυρούς ταξικούς αγώνες και σε μια ισχυρή Λαϊκή Συμμαχία που θα διεκδικήσει ο λαός μας να απολαμβάνει τον πλούτο που παράγει, απαλλαγμένος από την ΕΕ και τους καπιταλιστές που τον εκμεταλλεύονται.
Δίνουμε αγωνιστική απάντηση στο νέο μνημόνιο-λαιμητόμο, με τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, την Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα 7.30 μ.μ. στην Ομόνοια. Το σωματείο μας θα προχωρήσει σε εξορμήσεις – περιοδείες σε χώρους δουλειάς για την ενημέρωση των εργαζομένων και τη μαζική συμμετοχή τους στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Δε δίνουμε καμία συναίνεση στα βάρβαρα μέτρα. Να ακυρωθούν σε κάθε τόπο δουλειάς και γειτονιά.
Ετοιμαζόμαστε για νέους πιο σκληρούς αγώνες.
Βάζουμε τη δική μας σφραγίδα στις εξελίξεις.
Mπορούμε να καταργήσουμε αντιλαϊκούς νόμους και αφεντικά.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ