Στάση Εργασίας Στην Greenpeace Παρασκευή 25/1, 10.00 με 12.00

Όλοι στη στάση εργασίας, την Παρασκευή  25/01, 10:00 με 12:00.

Άμεση ανάκληση των 4 απολύσεων στην Greenpeace

Καμία απόλυση! Να κλείσει ο κύκλος της εκδικητικότητας!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/01 ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ GREENPEACE (Κολωνού 78, Μεταξουργείο).

 

Η διοίκηση της Greenpeace έδειξε το αληθινό εκδικητικό της πρόσωπο, ως απάντηση στις άμεσες διεκδικήσεις των εργαζόμενων της Ομάδας άμεσου διαλόγου με την απόλυση τεσσάρων συναδέλφων μας ημέρα Τρίτη 15 Ιανουαρίου με την πρόφαση της μη επίτευξης στόχων.

            Οι εργαζόμενοι της Ομάδα Άμεσου Διαλόγου της Greenpeace και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ και Γραφείων Αθήνας καλούν την διοίκηση της Greenpeace να ανακαλέσει τις τέσσερις απολύσεις που έκανε το απόγευμα της Τρίτης 15 Ιανουαρίου.

            Προειδοποιούμε  ότι δεν θα δεχθούμε καμία απόλυση συναδέλφου και πως θα σταθούμε στο πλευρό των απολυμένων συναδέλφων μας μέχρι αυτές οι απολύσεις να παρθούν πίσω. Γνωρίζουμε ότι οι απολύσεις αυτές είναι στοχευμένες και εκδικητικές. Αποτελούν απάντηση της διοίκησης της Greenpeace λόγω συμμετοχής των εργαζόμενων της ομάδας Άμεσου Διαλόγου στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 28/11/18 με στόχο την καλυτέρευσή των συνθηκών εργασίας και την ευρύτερη ανυπότακτη στάση απέναντι στην τρομοκρατία, τον εκφοβισμό και τα deadlines της διοίκησης.

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ και Γραφείων Αθήνας κηρύσσει

δίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου (10:00-12:00).

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε τα βασικά μας αιτήματα :

  • Άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων συναδέλφων μας.
  • Να μην προχωρήσει η διοίκηση σε νέες απολύσεις και να εγκαταλείψει τον εκφοβισμό, την τρομοκρατία και τις εκδικητικές πρακτικές απέναντι στο προσωπικό.
  • Παροχή κάρτας για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
  • Παροχή κάρτας για το κινητό τηλεφώνου.
  • Να μην δουλεύουμε σε ακραίες καιρικές συνθήκες και να μην αναπληρώνονται οι βάρδιες που χάνονται λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών.
  • Να μην υποχρεωνόμαστε να πηγαίνουμε ταξίδια με ακραία καιρικά φαινόμενα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ