Στηρίζουμε τον αγώνα των συναδέλφων μας στην CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA

Το σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων Αθήνας με απόφαση του Δ.Σ. συμμετέχει και στηρίζει την 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας Πέμπτη 26/4/2012, των εργαζομένων στην CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA .

Η πανελλαδική στάση εργασίας των εργαζομένων είναι μια πρώτη απάντηση στα σχέδια της πολυεθνικής CARREFOUR , που προσπαθεί να επιβάλει στους εργαζόμενους να υπογράψουν μειώσεις μισθών 10% , δηλαδή να υπογράψουν την κατάργηση της Συλλογικής τους Σύμβασης.
Χαιρετίζουμε τις μαζικότατες συνελεύσεις των συναδέλφων μας στα CARREFOUR που πήραν αποφάσεις προκειμένου να απαντήσουν στην ενιαία επίθεση του κεφαλαίου, των πολυεθνικών, της κυβέρνησης που με τη στρατηγική τους επιβάλουν μαζική εξαθλίωση στους εργαζόμενους.
Η απόφαση των συναδέλφων για τη στάση εργασίας και περαιτέρω κλιμάκωση δίνει απάντηση και στην πλειοψηφία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ) που ετοιμάζεται να υπογράψει με τους εργοδότες κλαδική σύμβαση με μειώσεις μισθών στο όνομα του ¨ρεαλισμού¨ και της ¨ανταγωνιστικότητας¨ των επιχειρήσεων. Στέλνουν ένα πρώτο μήνυμα στην εργοδοσία ότι δεν αποδέχονται τη μείωση μισθών, δεν υποκύπτουν στους εκβιασμούς, δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο σωματείο τους να διαπραγματευτεί την υπογραφή Συλλογικής Σύμβαση Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς.
Σε αυτόν τον αγώνα οι συνάδελφοι μας δεν είναι μόνοι τους, τα ταξικά σωματεία σε όλη της Ελλάδα εκφράζουν στην πράξη την συμπαράσταση τους.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA
ΠΕΜΠΤΗ 26/4/2012 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ