Συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΜΚΟ Praksis. Nέα κινητοποίηση αύριο, Πέμπτη 13/12/18, 12:30μμ

Καλούμε σε νέα κινητοποίηση για αύριο, Πέμπτη 13/12/18, 12:30μμ, στα κεντρικά γραφεία της ΜΚΟ Praksis (Στουρνάρη 57, Αθήνα).

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 12/12/18, συμβολική κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΜΚΟ Praksis, στα πλαίσια της προγραμματισμένης κινητοποίησης. Αφορμή ήταν η προκλητική απουσία εκπροσώπου της Διοίκησης της ΜΚΟ, η οποία αγνοώντας επιδεικτικά τους εργαζόμενους, απέφυγε να είναι παρούσα  για να συζητηθεί το ζήτημα των θέσεων εργασίας που χάνονται, της καταβολής των δεδουλευμένων και των ασυνόδευτων ανηλίκων που πετιούνται στο δρόμο.

Κάτω από τη μαζική και δυναμική παρέμβαση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, της Επιτροπής Αγώνα στις ΜΚΟ και συνάδελφων εργαζόμενων στην Praksis, ορίστηκε συνάντηση για αύριο, Πέμπτη 13/12/18, στις 13:00.

Προειδοποιούμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να βρεθούν εργαζόμενοι απλήρωτοι και ανήλικα παιδία στο δρόμο σε περίοδο εορτών. Απαιτούμε σαφή και συγκεκριμένη δέσμευση για καταβολή των δεδουλευμένων τώρα και άμεση τακτοποίηση της σίτισης και στέγασης των παιδιών.