Όλοι Σήμερα στο Συλλαλητήριο στην Ομόνοια

 

 

Η κυβέρνηση προχωρεί το σχέδιο της στα εργασιακά, στους μισθούς, στο ασφαλιστικό, με την “πολύτιμη” βοήθεια της ΓΣΕΕ, που έσπευσε να βάλει πλάτη στο κεφάλαιο, παίρνοντας μέρος στον κοινωνικό διάλογο μαζί με τους βιομηχάνους και τις άλλες εργοδοτικές οργανώσεις. Θέλουν να χαντακώσουν ακόμα περισσότερο των βασικό μισθό και τους όρους εργασίας, ανοίγοντας τις ομαδικές απολύσεις, το λοκ άουτ.

Την ίδια στιγμή συζητούν για όρους και προϋποθέσεις στο δικαίωμα στην απεργία επιδιώκοντας στην ουσία το τσάκισμα της συνδικαλιστικής δράσης, το χτύπημα των αγώνων. Η φοροεπιδρομή στο εισόδημα της εργατικής-λαικής οικογένειας δεν έχει τέλος, νέοι φόροι προστίθενται στους παλιούς ενώ οι συντάξεις που συντηρούν παιδιά και εγγόνια, εκμηδενίζονται.

 

Να ενισχύσουμε το μέτωπο του αγώνα για υπογραφή ΣΣΕ με βάση τις ανάγκες μας!

 

Να κάνουμε εμείς θέμα το ζήτημα των μισθών μας, των συλλογικών συμβάσεων! Να μπει στους εργασιακούς χώρους η θέση μας για επαναφορά του βασικού μισθού στα 751 ευρώ για την ΕΓΣΣΕ, την κατάργηση του αντεργατικού πλαισίου για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για επαναφορά των κλαδικών συλλογικών διαπραγματεύσεων με επαναφορά των μισθών στα επίπεδα τις τελευταίας σύμβασης του 2011 (ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ) που προέβλεπε βασικό μισθό στα 920 ευρώ.

Μαζί με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις άλλων κλάδων να οργανώσουμε την πάλη μας, για αυξήσεις στους μισθούς, για αναπλήρωση των απωλειών που δεχτήκαμε τα τελευταία χρόνια. Να γίνει δράση η εναντίωση απέναντι στις ατομικές συμβάσεις, στη μερική απασχόληση και στις ευέλικτες μορφές εργασίας, στις απειλές, στις απολύσεις, στην εργοδοτική τρομοκρατία. Αν παγιωθεί η ατομική διαπραγμάτευση, η εργοδοσία θα σου δίνει ένα και θα σου παίρνει εκατό.

ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη στις 7μμ

Προσυγκέντρωση του Σωματείου στις 6.30, πλ. Κάνιγγος

 

Κανένας μόνος του, κανένας ανοργάνωτος!

 

Με την οργάνωσή μας ενισχύουμε το σωματείο μας! Πιο οργανωμένοι, αποφασισμένοι δίνουμε τις μάχες μας ενάντια στην επίθεση των εργοδοτών, της κυβέρνησης, της ΕΕ, των κομμάτων του κεφαλαίου και των θεσμών του. Για να δυναμώσει ο αγώνας απέναντι στους εκμεταλλευτές μας, για να πάρουμε πίσω τον πλούτο που εμείς παράγουμε! 

 

Όλοι Και Όλες Στην Γενική Συνέλευση Του Σωματείου

Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη  Ώρα  6:30μμ

Κτίριο Ε.Κ.Α.

(3ης Σεπτεμβρίου 48β & Μάρνης  2ος Όροφος)