Γλέντι του σωματείου την Πέμπτη 15 Ιούλη στο Μεζεδοπωλείο ΜΕΤΑΞΟΥ

Βγαίνουμε από ένα δίμηνο έντονης αγωνιστικής δραστηριότητας. Οι απεργίες στις 6 Μάη, 10 και 16 Ιούνη, τα συλλαλητήρια, βρήκαν τα μέλη μας να δίνουν καθημερινά, σε κάθε χώρο δουλειάς, συνάδελφο το συνάδελφο, τη μάχη της ενημέρωσης και της οργάνωσης  ενάντια στον αντεργατικό νόμο έκτρωμα της κυβέρνησης της ΝΔ.
Με τη γενική μας συνέλευση στις 30 του Μάη, με συσκέψεις, περιοδείες, σε ΜΚΟ, γραφεία, εταιρείες security, εταιρείες δημοσκοπήσεων, αποθήκες, αξιοποιώντας κάθε άλλο διαθέσιμο δίαυλο επικοινωνίας, βάλαμε το λιθαράκι μας ώστε κυβέρνηση και εργοδοσία να πάρουν ξεκάθαρο μήνυμα από τους χιλιάδες απεργούς ότι ο νόμος θα μείνει στα χαρτιά.
Ο αγώνας απέναντι στο νόμο έκτρωμα συνεχίζεται σε κάθε χώρο δουλειάς όπως και απέναντι στη νέα επίθεση που ετοιμάζει η κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης.
Η επόμενη μέρα είναι σημαντικό να βρει το σωματείο μας και τον καθένα από μας με ανανεωμένες τις δυνάμεις του για τις νέες μάχες που έχουμε μπροστά μας.
Σε καλούμε την Πέμπτη 15 Ιουλίου, στις 20:00, στο μεζεδοπωλείο ΜΕΤΑΞΟΥ (Πυθοδώρου 10, Κολωνός), σε γλέντι με φαγητό, κρασί και ζωντανή μουσική.
Γλεντάμε, διασκεδάζουμε μαζί και ενισχύουμε οικονομικά το σωματείο μας για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες του επόμενου διαστήματος.
Πληροφορίες για την εκδήλωση και αγορά προσκλήσεων στο: siya@siya.gr, με θέμα ΜΕΤΑΞΟΥ.
Μπορείτε να δείτε το χώρο της εκδηλώσης εδώ