Κάλεσμα για ενίσχυση του Ταμείου Αλληλεγγύης του Σωματείου. Στηρίζουμε τους απολυμένους της PeopleCert!

Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη!

Κανείς Μόνος του Απέναντι στην επίθεση της Εργοδοσίας!

Κάλεσμα για ενίσχυση του Ταμείου Αλληλεγγύης του Σωματείου!

Στηρίζουμε τους απολυμένους της PeopleCert

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας συνεχίζει την μάχη των αρχαιρεσιών του έχοντας ήδη πετύχει άνοδο της συμμετοχής.

Ταυτόχρονα με τις εκλογές το Σωματείο μας βρέθηκε στο πλευρό συναδέλφων που απολύθηκαν σε ΠΕΦΑ, PeopleCert, που ήταν απλήρωτοι και που αντιμετωπίζουν πολλά ακόμη προβλήματα από εισπρακτικές, τεράστιους λογαριασμούς. Η δράση μας αυτή ήταν συνέχεια της σημαντικής αλληλεγγύης που αναπτύχθηκε από το σωματείο μας για στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, των σεισμόπληκτων της Τουρκίας.

Η μαζική δράση, στήριξη και αλληλεγγύη που οργανώθηκε έφερε σημαντικά αποτελέσματα με ανάκληση απολύσεων, καταβολή δεδουλευμένων, συγκέντρωση τεράστιας ποσότητας υλικών για αλληλεγγύη στους πληγέντες.

Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν και το κόστος και οι λογαριασμοί αυξάνονται, το σωματείο μας παίρνει την πρωτοβουλία να καλέσει τους εργαζόμενους να ενισχύσουν το Ταμείο Αλληλεγγύης του Σωματείου μας το οποίο θα αξιοποιηθεί για στήριξη των απολυμένων της PeopleCert.

Για τις επόμενες μέρες κάθε συνάδελφος θα μπορεί τις μέρες και ώρες των εκλογών να δώσει όποιο ποσό θέλει και μπορεί στο Ταμείο Αλληλεγγύης που θα υπάρχει στα γραφεία του Σωματείου.

Απέναντι στην επίθεση της εργοδοσίας απαντάμε με ενδυνάμωση της οργάνωσης και της Αλληλεγγύης! Μαζί, είμαστε πιο δυνατοί!

Συμμετέχουμε στις εκλογές του Σωματείου μας!

Μάρνη & 3ης Σεπτεμβρίου 48Β, Εργατικό Κέντρο Αθήνας

ΠΕΜΠΤΗ      7/12                12:00 – 20:00

ΣΑΒΒΑΤΟ    9/12                11:00 – 19:00

ΚΥΡΙΑΚΗ      10/12             11:00 – 19:00