Δυναμώνουμε την δράση και την αλληλεγγύη μας για την ανάκληση των απολύσεων στην PeopleCert! Δείξαμε την Δύναμη μας! Μαζί είμαστε πιο δυνατοί! Νέα κινητοποίηση στα γραφεία της εταιρείας, Παρασκευή 8/12, 8:45πμ.

Δυναμώνουμε την δράση και την αλληλεγγύη μας για την ανάκληση των απολύσεων στην PeopleCert!

Δείξαμε την Δύναμη μας! Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Νέα κινητοποίηση στα γραφεία της εταιρείας (Πλατεία Κοραή), Παρασκευή 8/12, 8:45πμ.

Συνάδελφοι της PeopleCert

Οι μέρες που πέρασαν είναι μέρες που θα θυμόμαστε. Το «μοντέρνο, σύγχρονο, φιλικό» περιβάλλον της εταιρείας αποδείχτηκε τοξικό, εχθρικό και εκδικητικό προς τους εργαζόμενους που μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι και για αυτά που όλοι έχουμε ανάγκη.

Για αυξήσεις στους μισθούς, για να σταματήσει η ομηρία των αέναων συμβάσεων ορισμένου χρόνου, για ανθρώπινα προγράμματα που θα μας επιτρέπουν να προγραμματίζουμε τις ζωές μας και όχι να τις διαλύουμε όποτε και όπως τους καπνίσει.

Οι απολύσεις των συνάδελφων μας, των φίλων μας, έγιναν για να μας τρομοκρατήσουν όλους και να φοβηθούμε να ζητάμε τα αυτονόητα που όλοι συμφωνούμε. Με την μαζική μας αντίδραση και αλληλεγγύη η τρομοκρατία δεν πέρασε. Δείξαμε ότι δεν φοβόμαστε, αλλά στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Συσπειρωθήκαμε στο σωματείο μας και μαζί δώσαμε μια πρώτη δυναμική απάντηση.

Η εταιρεία ήδη παραδέχτηκε ότι η ανάκληση ή μη των απολύσεων δεν έχει σχέση με λόγους βιωσιμότητας αλλά η επιστροφή ή μη των συναδέλφων μας στην δουλειά τους θα είναι απόφαση της Διοίκησης.

Η πίεση μας, η δράση μας, η αντίδραση μας και η αλληλεγγύη μας, όπως και η αλληλεγγύη από σωματεία και συναδέλφους από όλη την Ελλάδα, ακόμη και το εξωτερικό τους έχει τρομάξει.

Τώρα είναι σημαντικό να δούμε τα επόμενα βήματα μας, την κλιμάκωση της δράσης μας για την στήριξη των απολυμένων συναδέλφων μας αλλά και την υπεράσπιση όλων μας απέναντι στις επιθέσεις της εργοδοσίας.

Για αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους της PeopleCert, ανεξαρτήτως τμήματος, σύμβασης, σε:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ PeopleCert

Το Σάββατο, 9 Δεκέμβρη, στις 17:00 στα Γραφεία του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

3ης Σεπτεμβρίου 48β και Μάρνης

Μαζί, συλλογικά, οργανωμένα και αποφασιστικά μπορούμε να τα καταφέρουμε!

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!

Yours, sincerely