Κάλεσμα Κινητοποίησης Στο Novotel Για Συνέδριο ΟΙΥΕ, Σάββατο 23/2/19

ΕΞΩ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

 

Όλοι και όλες  Σαββατο 23 Φλεβαρη, 11πμ

στο Ξενοδοχειο Novotel, Μιχαηλ Βόδα 4 – 6

Συναδέλφισσεςσυνάδελφοι στο εμπόριο, την καθαριότητα, υπάλληλοι γραφείων, εργαζόμενοι  στα super market, τις τηλεπικοινωνίες, στις αποθήκες και τις ναυτιλιακές εταιρείες, εργαζόμενοι σε κάθε κλάδο.

Το Σαββατοκύριακο 23  – 24 Φεβρουαρίου διεξάγεται το συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ). Ένα συνέδριο που οι λέξεις νοθεία και απαξίωση είναι φτωχές  για να το περιγράψουν.

Σε αυτό το συνέδριο η  εργοδοσία δεν στέλνει απλά τα τσιράκια της, άλλα επιχειρεί να μπει απευθείας η ίδια με φυσική παρουσία στο εργατικό κίνημα. Εργοδότες, στελέχη εταιρειών, μέλη διοικητικών συμβουλίων εταιρειών και super market,  φιγουράρουν στη λίστα των αντιπρόσωπων και των ψηφισάντων μελών, αλλοιώνοντας την πραγματική θέληση των εργαζομένων στο εμπόριο και τις υπηρεσίες.

Κάνε δική σου υπόθεση την υπεράσπιση των συνδικάτων!

Πάρε μέρος και εσύ σε αυτό το συνέδριο, δες με τα μάτια σου αυτούς που χωρίς τη θέληση σου σε “εκπροσωπούν”, στις 23 και 24 Φλεβάρη στο Novotel. Εμείς που καθημερινά κουραζόμαστε μέσα στους χώρους εργασίας και ζούμε τους μισθούς πείνας, την εντατικοποίηση, πληρώνουμε ακόμα και με τίμημα την ίδια μας τη ζωή, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην εργοδοσία και τα τσιράκια της να αλώσουν το εργατικό κίνημα. Δεν έχουμε τίποτα κοινό με όλους αυτούς! 

Η χωρίς προσχήματα καλά οργανωμένη εργοδοτική παρέμβαση φαίνεται από μακριά. Οι άνθρωποι που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των εργοδοτών, αυτοί που καθημερινά μας τρομοκρατούν, μας απολύουν, μας “αξιολογούν”, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της εργοδοσίας  παρουσιάζονται σε αυτό το συνέδριο με την ιδιότητα και μάσκα του “συνδικαλιστή”, του εκπροσώπου  των εργαζομένων.

Να μην επιτρέψουμε σε νόθους και εργοδότες να ψηφίσουν για εμάς!

Καμία ανοχή, καμία αποδοχή του εργοδοτικού μηχανισμού!

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ  το Σάββατο 23 Φλεβάρη, 11πμ

στο ξενοδοχείο NOVOTEL, Μιχαήλ Βόδα 4-6

 

ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ και ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ!

 

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας  

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων & Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά  

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Λαυρεωτικής