Στάση Εργασίας Τρίτη 25 Φλεβάρη 8:00πμ-2:00μμ – Απαιτούμε ένα εργατικό, γνήσιο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Προχωράμε σε στάση εργασίας την Τρίτη 25 Φλεβάρη, 8.00πμ – 2.00μμ,  προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή μας στην κινητοποίηση των σωματείων, στον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου – παρωδία, στο ξενοδοχείο APOLLON, στο Καβούρι Αττικής.

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καταγγέλλει τις αθλιότητες της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που μεθοδεύει να κάνει ένα Συνέδριο παρωδία. Η συνδικαλιστική μαφία, όπως δικαίως την έχουν ονομάσει οι εργαζόμενοι, αποφάσισε την πραγματοποίηση Συνεδρίου στις 25 Φλεβάρη, στο πολυτελές ξενοδοχείο APOLLON στο Καβούρι. Συνέδριο fast-track, για μια μέρα, μόνο και μόνο να στηθεί κάλπη για ψηφοφορία!

Η μοναδική τους αγωνία είναι να μοιράσουν καρέκλες, με μπράβους και δυνάμεις καταστολής, μαζί με νόθους αντιπροσώπους αλλά και τους ίδιους τους εργοδότες, όπως είναι ο εκπρόσωπος τύπου της ΓΣΕΕ, ο γνωστός πλέον σε όλους πρόεδρος της Fortuna Gaming Καραγεωργόπουλος, με την παρουσία ΜΑΤ, την εποπτεία του Μητσοτάκη και του Χρυσοχοΐδη.

Συνεχίζουν να προσφέρουν τις καλοπληρωμένες υπηρεσίες τους στον ΣΕΒ και στις κυβερνήσεις, βάζοντας πλάτη στο να περνούν οι αντεργατικοί νόμοι με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια.  Έκαναν τα πάντα για να υπονομεύσουν την απεργία στις 18 Φλεβάρη, λέγοντας πως γίνεται «πολύ κακό για το τίποτα». Ο απεργοσπαστικός μηχανισμός της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ όμως απέτυχε. Οι εργαζόμενοι απάντησαν με μεγαλειώδη απεργιακά συλλαλητήρια, με τη συμμετοχή τους στην απεργία ενάντια στο σχεδιασμούς της κυβέρνησης για τη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τους εργατοπατέρες που τόσα χρόνια έχουν κάτσει στο σβέρκο της εργατικής τάξης. Με όλους αυτούς που καμία σχέση δεν έχουν με τα πραγματικά προβλήματα των εργαζόμενων, αντίθετα παίρνουν επαίνους και αριστείες από το κεφάλαιο για τα έργα και τις ημέρες τους.

Την Τρίτη 25 Φλεβάρη η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, η κυβέρνηση και τα ΜΑΤ θα πάρουν από τους εργαζόμενους την απάντηση που τους πρέπει. Εδώ και τώρα να γίνει γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ, χωρίς νόθους αντιπροσώπους, εργοδότες, ΜΑΤ και κρατική βία!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να επιβάλουμε με την παρουσία μας να γίνει ένα πραγματικό Συνέδριο, με πραγματικούς αντιπροσώπους, να γίνει συζήτηση πάνω στα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων, συζήτηση για την οργάνωση της πάλης.