Στηρίζουμε τον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ

Οι εργαζόμενοι στην ΛΑΡΚΟ δίνουν εδώ και δυο χρόνια έναν τιτάνιο αγώνα για να εξασφαλίσουν την εργασία τους, με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα, για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Σε αυτήν την μάχη είναι ήδη νικητές. Τώρα, όμως, που ο αγώνας τους βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο χρειάζονται και την δική μας στήριξη και αλληλεγγύη.

Το τελευταίο διάστημα η εργατική τάξη της χώρας μας μετράει σημαντικές νίκες, όπως στον αγώνα των εργαζομένων της e-food και των εργαζομένων στις προβλήτες της Cosco. Όλοι γίναμε μάρτυρες και καταλάβαμε το σημαντικό ρόλο που έπαιξε η πλατιά στήριξη εργαζομένων και συνδικάτων και η τεράστια αλληλεγγύη που εκφράστηκε.

Τέτοιες σημαντικές νίκες δείχνουν τις δυνατότητες που έχουμε μέσα από την οργάνωση της πάλης να πετύχουμε τους στόχους μας και να καταφέρουμε να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική των βιομηχάνων και των κομμάτων τους, που μας κυβερνάνε όλα τα χρόνια και ρημάζουν την ζωή μας.

Όλοι το νοιώθουμε ότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, κάθε επιτυχία κάθε συνδικάτου, η ομάδας συνδικάτων που μάχονται την βαρβαρότητα, είναι επιτυχία όλων μας.

Η νίκη των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ θα σημαίνει ότι όλοι μας θα ψηλώσουμε ένα μπόι ακόμη πιο αισιόδοξοι, πιο σίγουροι, πιο αποφασισμένοι, πιο δυνατοί θα μπούμε μπροστά για τις δίκες μας μάχες που έρχονται..

Η νίκη των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ θα είναι και δική μας νίκη.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συμμετέχουμε στην κινητοποίησή τους, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στις 11:00 πμ, στο Σύνταγμα.

Τους υποδεχόμαστε, στις 10:30 πμ, στην Ομόνοια και πορευόμαστε μαζί τους μέχρι την Βουλή.

Καλούμε όλες και όλους να στηρίξουν τον αγώνα των σωματείων της Λάρκο, με την συμμετοχή τους στην Συγκέντρωση του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος στις 11:00 πμ.