Όλοι/ες στα συλλαλητήρια στις 17 Δεκέμβρη!

Στους δρόμους για αυξήσεις στους μισθούς, ενάντια στην ακρίβεια και τους πλειστηριασμούς!

Διευρύνεται ο κατάλογος με τα σωματεία που παίρνουν απόφαση για κινητοποιήσεις με αφορμή τον νέο προϋπολογισμό – καρμανιόλα.

Συνέχεια στις αγωνιστικές τους πρωτοβουλίες, με αφορμή τον νέο κρατικό προϋπολογισμό – σφαγείο για τα λαϊκά νοικοκυριά, δίνουν συνδικαλιστικές οργανώσεις με τα συλλαλητήρια που οργανώνουν το Σάββατο 17 Δεκέμβρη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Μπροστά στην επίθεση στο λαϊκό εισόδημα, την ακρίβεια, τη φοροληστεία, την περικοπή των δαπανών σε Υγεία και Παιδεία, Ομοσπονδίες και Συνδικάτα αντιτάσσουν τις διεκδικήσεις τους για αυξήσεις στους μισθούς με υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων, ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας και της ενεργειακής φτώχειας, μπλόκο στο ξεσπίτωμα από τους πλειστηριασμούς πρώτης – κύριας κατοικίας.

Στην Αττική, 17 συνδικαλιστικές οργανώσεις μέχρι στιγμής καλούν στο συλλαλητήριο της 17ης Δεκέμβρη στις 12.30 μ.μ. στο Σύνταγμα. Παίρνοντας τη σκυτάλη από τη μεγάλη πανελλαδική πανεργατική απεργία της 9ης Νοέμβρη, απευθύνουν κάλεσμα σε κάθε συνδικάτο να αναλάβει πρωτοβουλίες για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου.