Για την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και το Πρόγραμμα Εκλογών του Σωματείου

Χαιρετίζουμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που προσήλθαν και συμμετείχαν στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας. Ιδιαίτερα, χαιρετίζουμε όσες και όσους έκαναν το βήμα της οργάνωσης στο Σωματείο και παραβρέθηκαν για πρώτη φόρα σε μαζικές διαδικασίες.   

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, με την πανδημία να θερίζει λόγω της ανυπαρξίας ουσιαστικών μέτρων από την κυβέρνηση, με την τρομοκρατία και την επίθεση της εργοδοσίας να είναι σε εξέλιξη σε κάθε χώρο δουλειάς, με την τηλεργασία να αποτελεί όπλο στα χέρια των εργοδοτών ώστε συνάδελφοι να μην έρθουν σε επαφή με το Σωματείο, η μαζική προσέλευση στη συνέλευση είναι ένα πρώτο βήμα για την ακόμα μεγαλύτερη μαζικοποίηση του Σωματείου. Η συζήτηση και ο προβληματισμός από τους χώρους δουλειάς, αναδεικνύουν το αναντικατάστατο των ζωντανών, συλλογικών διαδικασιών, την ανάγκη ο νόμος Χατζηδάκη να μείνει στα χαρτιά και να ακυρωθεί.

Απευθύνουμε κάλεσμα στις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους   σε γραφεία, αποθήκες και logistics, ΜΚΟ, εταιρείες security, εταιρείες δημοσκοπήσεων και έρευνας αγοράς, στο βιβλίο,  σε κέντρα αισθητικής και ευεξίας να οργανωθούν στο Σωματείο και να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές. Δυναμώνουμε την οργάνωση και τους αγώνες μας, μαζικοποιούμε το Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας.

Ψηφίζουμε κάθε μέρα

από 28 Νοέμβρη έως 5 Δεκέμβρη

Δευτέρα έως Παρασκευή: 14:00 με 20:00

Σάββατο και Κυριακή: 10:00 με 18:00

στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, 3ης Σεπτεμβρίου 48Β & Μάρνης, 3ος όροφος