Για το νέο όργιο καταστολης ενάντια στους απεργούς της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας  καταγγέλλει το νέο όργιο καταστολής με ΜΑΤ και χημικά ενάντια στους απεργούς στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλοί εργαζόμενοι, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμφιαλομένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ) Γιάννης Φραγγίδης.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έστειλε ΜΑΤ και Εισαγγελέα στην απεργιακή κινητοποίηση, λειτουργώντας για μια ακόμη φορά ως προστάτης της εργοδοσίας επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να σπάσει τον αγώνα των εργατών στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, που διεκδικούν να γυρίσουν στην δουλειά τους οι 15 απολυμένοι συνάδελφοί τους, έργο το οποίο το είδαμε και στον αγώνα των εργατών στην COSCO!

Φέρει τεράστιες ευθύνες η κυβέρνηση της ΝΔ και αποτελεί μεγάλη πρόκληση, που μπροστά στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επιχειρηματιών, χρησιμοποιεί άγρια μέτρα καταστολής απέναντι στους εργαζόμενους που διεκδικούν αξιοπρεπή μισθό, ΣΣΕ.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ!

Καταδικάζουμε το σημερινό όργιο καταστολής ενάντια στους εργαζόμενους στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα των απεργών!

Οι εργαζόμενοι δεν θα αποδεχτούμε να μας φορέσουν νέες αλυσίδες ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ. Ο μόνος δρόμος σήμερα που μας δίνει δύναμη, είναι ο δρόμος της πάλης των ενωμένων σαν μια γροθιά εργατών, ενάντια στις επιδιώξεις της άρχουσας τάξης που πάντα ρίχνει τα βάρη των δικών τις κρίσεων στις πλάτες μας, ώστε να συνεχίζουν να βγάζουν υπερκέρδη επιχειρηματίες και εργοδοσία!