Απαντάμε στην εργοδοτική αυθαιρεσία της PEOPLECERT! Οργανώνουμε την Αντεπίθεση μας!

Συναδέλφισσες, -οι,

Την Παρασκευή 19 Γενάρη πραγματοποιήθηκε η παρέμβαση του Σωματείου στην Επιθεώρηση Εργασίας, ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις, τις εκδικητικές απολύσεις συναδέλφων μας, τις παρατυπίες και τις αυθαιρεσίες της εργοδοσίας της PEOPLECERT!

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους της PEOPLECERT για την ακόμη μια φορά πολύμορφη και συγκινητική τους στήριξη και αλληλεγγύη. Κάνοντας πράξη το σύνθημα «Ένας για όλους και όλοι για έναν» προχωράμε μαζί αποφασιστικά στην οργάνωση της διεκδίκησης των αναγκών μας για μια δουλειά με αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, αυξήσεις στους μισθούς, σπάσιμο της τρομοκρατίας και των εκφοβισμών!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η μαζική και αποφασιστική στάση μας ενάντια στις απολύσεις και την τρομοκρατία οδήγησε στο να έρθουν στο προσκήνιο πιο επιτακτικά τα ζητήματα των μισθών και των συνθηκών εργασίας. Η επιθετικότητα της εργοδοσίας από την μια, τα φιλοδωρήματα δωροεπιταγών από την άλλη, αποδεικνύουν ότι η εργοδοσία φοβάται την οργανωμένη μας κινητοποίηση και διεκδίκηση όσων έχουμε ανάγκη! Η δήθεν «φιλική και σύγχρονη» PEOPLECERT έχει αποδειχθεί εργασιακό γκέτο με ιλουστρασιόν περιτύλιγμα. Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση! Με το σωματείο μας, με την οργάνωση μας, με την κλιμάκωση των διεκδικήσεων μας!

Συμμετέχουμε μαζικά στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας στις αρχές Φλεβάρη.

Συμμετέχουμε στο μεγάλο συλλαλητήριο των συνδικάτων της Αθήνας για αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό Λαό

Σάββατο 27 Γενάρη, στις 12:00 στο Πάρκο Ελευθερίας

Σημείο Συνάντησης εργαζομένων PEOPLECERT 11:30 Μετρό Μέγαρο Μουσικής