Παρασκευή 19 Γενάρη, 8:45πμ, κινητοποίηση στην Επιθεώρηση Εργασίας για την ανάκληση των απολύσεων στην PeopleCert

Παρασκευή 19 Γενάρη, στην Επιθεώρηση Εργασίας για την ανάκληση των τρομοκρατικών απολύσεων

8:45πμ, Πατησίων 37, απέναντι από Πολυτεχνείο

Μπροστά στην αυξανόμενη αγανάκτηση και πίεση των εργαζομένων η εργοδοσία της PEOPLECERT πέταξε μια δωροεπιταγή 100 ευρώ για να χρυσώσει το χάπι των χαμηλών μισθών, της εντατικοποίησης, της κλιμακούμενης τρομοκρατίας απέναντι σε όποιον διαμαρτύρεται.

Ταυτόχρονα έφεραν μάγο για τα παιδιά μας, νομίζοντας ότι θα μαγευτούμε και εμείς και θα ξεχάσουμε ότι όλο τον χρόνο δεν βλέπουμε τα παιδιά μας λόγω των ωραρίων τους και των συνεχόμενων υπερωριών.

Αυτά τα «μαγικά κόλπα» την ώρα που δεκάδες συνάδελφοι μέσα στις γιορτές οδηγήθηκαν στην παραίτηση λόγω των απαράδεκτων συνθηκών και ωραρίων, ενώ ταυτόχρονα η PEOPLECERT απέλυσε ακόμα δύο συναδέλφισσες επειδή κατήγγειλαν τις συνθήκες κάτεργου που έχουν διαμορφωθεί.

Αυτές οι απολύσεις έρχονται ενώ στα τμήματα έχει απομείνει ελάχιστο προσωπικό, με την απαίτηση για υπερωρίες να είναι ο κανόνας για να καλυφθούν οι ανάγκες της εταιρίας. Τα γραφεία έχουν γίνει πλέον αρένα, σε μια λογική ότι οι εργαζόμενοι είναι αναλώσιμοι, εργαλεία μιας χρήσης που τους πετάμε όποτε θέλουμε!

ΛΕΜΕ ΣΤΟΠ! Δεν είμαστε σκλάβοι τους!

Έχουμε Δικαιώματα, μπορούμε να τα επιβάλλουμε όλοι και όλες μαζί, γιατί εμείς παράγουμε τα κέρδη τους!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στην Peoplecert να έρθουν στο Σωματείο!

Διεκδικούμε:

Να σπάσει το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργεί η εταιρία με τις απολύσεις των συναδέλφων μας. Να γυρίσουν όλοι πίσω στη δουλειά!

ΤΩΡΑ πραγματικές ΑΥΞΗΣΕΙΣ στους ΜΙΣΘΟΥΣ – Συμβάσεις αορίστου χρόνου για όλους τους εργαζόμενους!

Είμαστε πιο πολλοί, είμαστε πιο δυνατοί-Σπάμε τον εκφοβισμό

Υπερασπιζόμαστε το Δικαίωμα μας να εργαζόμαστε σαν άνθρωποι και να διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες εργασίας και μισθούς!

Συμμετέχουμε το Σάββατο 27 Γενάρη στο μεγάλο Συλλαλητήριο των Συνδικάτων της Αθήνας για την Παλαιστίνη, 12:00 στο Πάρκο Ελευθερίας, Μετρό Μέγαρο Μουσική