Συνεχίζουμε – Ακόμα περισσότεροι, πολύ πιο δυνατοί! Παράταση των εκλογών του σωματείου

ΠΕΜΠΤΗ      7/12                12:00 – 20:00

ΣΑΒΒΑΤΟ    9/12                11:00 – 19:00

ΚΥΡΙΑΚΗ      10/12             11:00 – 19:00

στα γραφεία του Σωματείου, Μάρνη & 3ης Σεπτεμβρίου 48Β, Εργατικό Κέντρο Αθήνας

Απευθύνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό στους εκατοντάδες συναδέλφους και συναδέλφισσες που έκαναν το βήμα και συμμετείχαν μέχρι σήμερα στις εκλογές του σωματείου, οδηγώντας σε άνοδο της συμμετοχής!

Αυτό αποτελεί την καλύτερη απάντηση στην κυβέρνηση και τους εργοδότες, σε όσους ευθύνονται για την κατάσταση που επικρατεί μέσα στους χώρους εργασίας μας.

Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες στην Peoplecert, της ICAP, των εταιριών Security, των ΜΚΟ, που συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές του Σωματείου.

Η Διοίκηση της Peoplecert, όπως και αυτή της Oceanic Securities «έφαγαν τα μούτρα τους»! Αυτή είναι η τεράστια δύναμη της οργάνωσης στο σωματείο, της συλλογικής δράσης, απάντηση σε όσους βιάστηκαν να πιστέψουν ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν & να καταργήσουν το δικαίωμα στην συλλογική δράση.

Με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής οι εκλογές του σωματείου θα παραταθούν, με σκοπό να συμμετέχουν στις εκλογές ακόμα περισσότεροι!

Καλούμε να συναντηθούμε και στην κάλπη με όλους όσους γνώρισαν το σωματείο το τελευταίο διάστημα μέσα από τον αγώνα που δίνει σε χώρους δουλειάς, όπως:

  • στην ICAP και σε τηλεφωνικά κέντρα για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και για να πληρωθούν δεδουλευμένα
  • στις εταιρίες Security για να μπει φρένο στην εργοδοτική ασυδοσία, να δοθούν οι συμβάσεις (!), μισθοί, δώρα και άδειες, και να τηρηθούν τα ωράρια, να σταματήσουν οι απειλές,
  • Στην Peoplecert για να επιστρέψουν οι απολυμένοι εργαζόμενοι – μέλη του Σωματείου στη δουλειά, να σπάσει η εργοδοτική τρομοκρατία και να υπάρξουν αυξήσεις στους μισθούς, συμβάσεις αορίστου χρόνου για όλους τους εργαζόμενους.

Κανένας δεν περισσεύει! Κάθε ψήφος στις εκλογές του σωματείου δυναμώνει το μήνυμα για:

  • Να δυναμώσει η αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της Peoplecert!
  • Να σπάσει η εργοδοτική τρομοκρατία σε κάθε χώρο εργασίας
  • Την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, κατοχύρωση προϋπηρεσίας, επιδομάτων κλπ

Όλες και όλοι ψηφίζουμε στις εκλογές του Σωματείου