Η PEOPLECERT απολύει, τρομοκρατεί και εμποδίζει την συνδικαλιστική δράση

Η PEOPLECERT απολύει και τρομοκρατεί για να εμποδίσει την συνδικαλιστική οργάνωση και δράση

ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ PEOPLECERT ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Να Παρθούν Τώρα Πίσω Οι Απολύσεις Στην PEOPLECERT

Η πολυεθνική PEOPLECERT θέλοντας να επιβάλει σιγή νεκροταφείου ενόψει νέας επίθεσης στα δικαιώματα των εργαζομένων με πάγωμα μισθών, εντατικοποίησης, απολύσεων κ.α. και ύστερα από το κλίμα τρομοκρατίας μέσω «ατομικών συμβουλών» και αρνητικών «αξιολογήσεων», προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση εμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης και τρομοκράτησης των εργαζομένων. Σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκέμβρη, μέρα εκλογών του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, η εταιρεία προχώρησε σε μαζικές απολύσεις εργαζομένων που είναι μέλη του σωματείου, εκ των οποίων οι 3 είναι υποψήφιοι στις εκλογές του σωματείου για το Διοικητικό Συμβούλιο και έχουν αναπτύξει συνδικαλιστική δράση. !

Το σχέδιο τρομοκράτησης των εργαζομένων και εμπόδισης των εκλογών του Σωματείου είχε φανεί ξεκάθαρα όταν το σωματείο μας ξεκίνησε να ενημερώνει για την διενέργεια των εκλογών και τοποθέτηση κάλπης για την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη δίπλα στα γραφεία της εταιρείας. Σε μια κίνηση πανικού ώστε να εμποδίσει την συμμετοχή των εργαζομένων η PEOPLECERT την Πέμπτη, 30 Νοέμβρη, λίγη ώρα πριν το σχόλασμα ενημέρωσε το σύνολο των εργαζομένων να μην έρθουν για δουλειά στα γραφεία την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη αλλά να εργαστούν ΟΛΟΙ από το σπίτι.

Σήμερα ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός της εταιρείας καθώς η εργοδοσία έφτιαξε «λίστα ανεπιθύμητων» και απέλυσε μέσω ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗΣ μέσα σε 10 λεπτά και με διαδικασίες fast track εργαζομένους που δούλευαν από το σπίτι επειδή ήθελαν να ασκήσουν τα συνδικαλιστικά τους δικαιώματα.

Αποδεικνύεται ότι όλες αυτές οι νεοφυείς επιχειρήσεις, όσο μοντέρνο προσωπείο και αν θέλουν να παρουσιάζουν, κρατούν πατροπαράδοτες πρακτικές τρομοκρατίας, με απειλές και απολύσεις απέναντι σε εργαζόμενους που «βγαίνουν» μπροστά και διεκδικούν βελτίωση των μισθών και των συνθηκών εργασίας.

ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας από την πρώτη στιγμή απάντησε στις απαράδεκτες συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις. Βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων και με όλα τα μέσα θα διεκδικήσει την επιστροφή τους στην εργασία τους. Δεν θα επιτρέψουμε την δίωξη των εργαζομένων για συμμετοχή στο συνδικάτο τους!

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ!

ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!

Να Παρθούν Πίσω Οι Απολύσεις Στην PEOPLECERT!

Απαντάμε με μαζική συμμετοχή στις εκλογές, δυνάμωμα του σωματείου σε κάθε χώρο!