Παρεμβάσεις του σωματείου τις τελευταίες δυο μέρες για ανάκληση απόλυσης και καταβολή δεδουλευμένων.

Με παρεμβάσεις του σωματείου τις τελευταίες δυο μέρες ανακλήθηκε απόλυση και καταβλήθηκαν οφειλές δεδουλευμένων. Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η δύναμη που έχουμε μέσα από την οργανωμένη και συλλογική δράση μέσα από τις γραμμές του σωματείου μας.   

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του σωματείου που περιόδευε στις φοιτητικές εστίες του ΕΚΠΑ, πραγματοποίησε παρέμβαση στην εργοδότρια εταιρεία και στις πρυτανικές αρχές ύστερα από καταγγελία εργολαβικής συναδέλφου στη φύλαξη των εστιών, με αποτέλεσμα να ανακληθεί άμεσα η απόλυση και να δεσμευθεί η εταιρεία OCEANIC ότι η συνάδελφος θα επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντα της.  Αντίστοιχα, στην ICAP, με παρέμβαση του σωματείου, καταβλήθηκε άμεσα η μισθοδοσία σε συνάδελφο, η οποία κατήγγειλε στο σωματείο ότι δεν της καταβλήθηκε την τελευταία εργάσιμη του μήνα.

Συνάδελφοι, συμμετέχουμε στις εκλογές του σωματείου. Δυναμώνουμε τη φωνή μας μέσα στους χώρους δουλειάς για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, για να μπει φρένο στην εργοδοτική αυθαιρεσία, για την υπογραφή ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς μας.