ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ! Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

🔴 Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας εκφράζει τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την χώρα μας και συγκεκριμένα τη Θεσσαλία τις προηγούμενες ημέρες.

*Εκφράζουμε τη συμπαράσταση, την αλληλεγγύη μας στις εργατικές λαϊκές οικογένειες που είδαν να καταστρέφονται οι κόποι μιας ζωής , εξαιτίας των τεράστιων ανεπαρκειών σε υποδομές προστασίας από τα καιρικά φαινόμενα, με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης της Ν.Δ.αλλα και όλων όσων κυβέρνησαν όπως και επίσης των Περιφερειών που ακολούθησαν τις ίδιες πολιτικές.
Το “επιτελικό κράτος” και οι μηχανισμοί του στις τοπικές διοικήσεις, έχει προτεραιότητα την προστασία των κερδών των λίγων και όχι την προστασία,την ασφάλεια της ζωής τού λαού μας.

🗣️Καλούμε τους συναδέλφους να συμβάλουν με ό,τι μπορούν σε είδη που έχουν ανάγκη οι πλημμυροπαθείς όπως:

👉Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακους,

👉Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμούς,

👉Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.α), φρυγανιές – παξιμάδια, μπισκότα – κρουασάν – μπάρες δημητριακών – παστέλια, γάλα σε σκόνη,

👉Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας),

👉Φακούς

📌 Σημεία συγκέντρωσης των ειδών:
*Στα γραφεία του Σωματείου Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου 48β 3ος όροφος , Τρίτη και Πέμπτη και ώρες από 🕖19:00 έως🕣 20:30.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

🚩Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας