Συνάδελφοι της PeopleCert: Συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές του Σωματείου μας. ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ-ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ποια είναι η κατάσταση που ισχύει για την πλειοψηφία των εργαζομένων στην εταιρεία. Συνθήκες που χειροτερεύουν καθημερινά, μισθός που δεν φτάνει μέχρι το τέλος του μήνα, συνεχείς  4μηνες/6μηνες/ετήσιες συμβάσεις, που δεν καταλήγουν σε αορίστου ή απλά λήγουν και δεν ανανεώνονται.

Για αυτούς τους λόγους πολλοί συνάδελφοι ως πρώτη αυθόρμητη αντίδραση σκέφτονται να παραιτηθούν και να ψάξουν δουλειά σε άλλες εταιρείες ελπίζοντας για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Ή αντίστοιχα μπορεί να σκέφτονται ότι αν καθίσουμε με τους μάνατζερ κάθε τμήματος και με το HR και τους εκφράσουμε τις ανησυχίες μας με λογικά επιχειρήματα, αυτοί θα δείξουν κατανόηση. Όμως αποδείχτηκε ότι η εταιρεία είναι πλήρως ενημερωμένη σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, απλά δεν την ενδιαφέρει να τα λύσει. Η PeopleCert, όπως και η ίδια αυτοδιαφημίζεται, χρόνο με το χρόνο γιγαντώνεται και αυξάνει τα έσοδά της, αλλά το να καλύψει τις ανάγκες των εργαζόμενών της το θεωρεί κόστος! Όμως δεν είμαστε κόστος! Εμείς παράγουμε τα κέρδη τους!

Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση ξέρουμε ότι οι εργαζόμενοι κερδίζουμε θετικά αποτελέσματα και κατακτήσεις όταν ενωνόμαστε με τους υπόλοιπους συναδέλφους μας, συλλογικά συζητάμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και το πώς μπορούμε να οργανώσουμε την πάλη μας. Μαζί, είμαστε πιο δυνατοί! Ψηφίζοντας και δυναμώνοντας το σωματείο μας, μπορούμε να διεκδικήσουμε:

  • ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,
  • ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,
  • ΣΤΑΘΕΡΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Για αυτό το λόγο χρειάζεται να έρθουμε σε επαφή και να ενισχύσουμε το σωματείο μας, τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας. Γινόμαστε μέλη του σωματείου μας, συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές του, στηρίζοντας τους συναδέλφους μας-υποψήφιους από όλα τα τμήματα.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ! ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ!

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ – 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 14:00-18:30  στην PeopleCert

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 39, ΣΤΟΑ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14:00-20:00, ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00-19:00

Στα Γραφεία του Σωματείου 3ης Σεπτεμβρίου 48β (Εργατικό Κέντρο Αθήνας)