Τρίτη 20 Φλεβάρη υποδεχόμαστε τους αγρότες στο Σύνταγμα στις 18:00. Προσυγκέντρωση 17.30, Πλατεία Σανταρόζα (απέναντι από REX) 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών στη χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη που μαζικά βγαίνουν στους δρόμους αυτές τις ημέρες για να μειωθεί το κόστος παραγωγής των προϊόντων τους και να έχουμε και εμείς φθηνά τρόφιμα.

 Ζητάμε άμεσα οι αποζημιώσεις λόγω των καταστροφών που έχει υποστεί η σοδειά τους από την εγκληματική πολιτική των κυβερνήσεων που βασίζεται στο «πάμε και όπου βγει», που αφήνει απροστάτευτο το λαό από φυσικές καταστροφές υπολογίζοντας ως κόστος την ανθρώπινη ζωή, χωρίς να δίνει δεκάρα για το βιός και την περιουσία του λαού.

Τώρα είναι η ώρα να ενωθούν οι αγώνες μας με το σύνθημα που μας ενώνει όλους: Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας!

Να ενωθούν οι αγώνες των εργαζομένων που πληθαίνουν στους χώρους δουλειάς προετοιμάζοντας τη μεγάλη πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 28 Φλεβάρη, διεκδικώντας αυξήσεις στους μισθούς και ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς – μέτρα προστασίας του εισοδήματος.

Τώρα είναι η ώρα να εκφραστεί αγωνιστικά η αλληλεγγύη ανάμεσά μας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να εκφράσουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον αγώνα των αγροτών.

Την Τρίτη 20 Φλεβάρη θα κατέβουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους ραντεβού στις 18:00 στο Σύνταγμα. Προσυγκέντρωση του σωματείου 17.30, Πλατεία Σανταρόζα (απέναντι από REX)