Για την παρέμβαση στην ELPEDISON και την επανασύνδεση ρεύματος σε ζευγάρι συναδέλφων

Μετά από παρέμβαση του Συνδικάτου Τύπου – Χάρτου και του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας στον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, ELPEDISON, επανασυνδέθηκε το ρεύμα στο ζευγάρι συναδέλφων και γονιών ενός ανηλίκου παιδιού.

Καταγγέλλουμε την παρουσία αστυνομικής δύναμης στα κεντρικά γραφεία της ELPEDISON, όπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η παρέμβαση των δύο σωματείων.

Δεν είναι αρκετά τα δισεκατομμύρια που κερδίζουν τα μονοπώλια της ενέργειας με τις πλάτες κυβέρνησης – ΕΕ σε βάρος των εργαζομένων καταναλωτών, αλλά αξιοποιούν την αστυνομία σε ρόλο πορτιέρη και μπαμπούλα.

Πέρα από τις υπέρογκες χρεώσεις και την πληρωμή του ρεύματος σαν χρυσάφι, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον απάνθρωπο και πολυδαίδαλο μηχανισμό που έχουν δημιουργήσει κυβερνήσεις και παροχοι για να κάνουν μπαλάκι με τον ΔΕΔΗΕ τους εργαζόμενους καταναλωτές όταν μένουν χωρίς ρεύμα στα σκοτάδια.

Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι ο διαβόητος ανταγωνισμός και η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας λειτουργεί προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων, με θύματα εμάς και τις οικογένειες μας που στερούμαστε από αλλού για να έχουμε ρεύμα στο σπίτι μας στην 3η δεκαετία του 21ου αιώνα!

Καλούμε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα να απευθυνθεί στα σωματεία του σε περιπτώσεις διακοπής ρεύματος. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Όλοι στην Απεργία στις 9 Νοέμβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 10:30πμ!

Κανένας παγωμένος! Κανένας πεινασμένος! Κανένας μόνος του!