Το Σωματείο είσαι εσύ! Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Δεκέμβρη, Ψηφίζουμε για Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπάλληλων Αθήνας μαζικό και δυνατό!

Χαιρετίζουμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που συμμετείχαν έως τώρα στις εκλογές του Σωματείου μας. Ιδιαίτερα, χαιρετίζουμε όσες και όσους έκαναν το βήμα της οργάνωσης στο Σωματείο και συμμετείχαν για πρώτη φόρα σε μαζικές διαδικασίες.  

            Δυναμώνουμε το Σωματείο μας, για να γίνει ακόμα πιο ισχυρό όπλο στα χέρια μας, για  την οργάνωση του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, για τα ωράρια, το πενθήμερο, την ασφάλιση, τα συνδικαλιστικά μας δικαιώματα, τη ζωή και την υγεία μας, για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς. Ψηφίζουμε για να δυναμώσει η συλλογική δράση και διεκδίκηση, απέναντι στα σχέδια κυβέρνησης και εργοδοσίας, που μας  θέλουν ανοργάνωτους, διαχωρισμένους, να μην σηκώνουμε κεφάλι, για να μας έχουν του χεριού τους και να μας εκμεταλλεύονται περισσότερο. Ψηφίζουμε για να έχουμε την επόμενη μέρα ένα Σωματείο δυνατό που θα ορθώσει ισχυρό ανάστημα ενάντια στο νόμο έκτρωμα του Χατζηδάκη που θεσμοθετεί την απλήρωτη δουλειά, τα 10ωρα, καταργεί ακόμα και την Κυριακάτικη Αργία.

            Όσο γινόμαστε περισσότεροι, ενωμένοι, αποφασισμένοι να παλέψουμε για το δίκιο μας, συσπειρωμένοι στο Σωματείο μας, τόσο περισσότερο θα βάζουμε εμπόδια στα σχέδια τους, θα έχουμε νίκες. Αυτός είναι ο φόβος της εργοδοσίας και πρέπει να τον μεγαλώσουμε, αυτό αποδεικνύουν οι μεγαλειώδεις αγώνες των εργαζομένων στην EFOOD και την COSCO.

            Απευθύνουμε κάλεσμα στις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους   σε γραφεία, αποθήκες και logistics, ΜΚΟ, εταιρείες security, εταιρείες δημοσκοπήσεων και έρευνας αγοράς, στο βιβλίο,  σε κέντρα αισθητικής και ευεξίας να οργανωθούν στο Σωματείο και να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές. Δυναμώνουμε την οργάνωση και τους αγώνες μας, μαζικοποιούμε το Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας.

Κάνουμε το βήμα! Οργανωνόμαστε στο Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας και συμμετέχουμε στις εκλογές:

Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Δεκέμβρη: 10:00 το πρωί με 18:00 το απόγευμα

στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, 3ης Σεπτεμβρίου 48Β & Μάρνης, 3ος όροφος